Bloggflytt

Jag har nu packat mina väskor och dragit vidare till en annan destination.

Bloggen finns numera här

Ett dygn i NY

Detta hade jag (på ett ungefär) gjort om jag hade haft ett dygn i NY;


Jag hade besökt Ground Zero och tagit mig en närmre titt på Frihetsgudinnan. Efter det hade jag eventuellt åkt på Sex and the City Tour där man får följa med till olika ställen där serien spelades in. Det kan ju vara lite spännande för en SATC-nörd som mig.

En shoppingtur får ju inte glömmas och butiker som Forever21 (Herald Towers - 50 W. 34th St. , 4 Union Square South - 40 E. 14th St.), Loehmann´s (7th Ave. & 16th St. / Broadway & 73rd St.) och Project 234 som säljer vintagekläder (234 Mulberry Street (Mellan Prince & Spring St.) känns som givna. En fika på Max Brenner (841 Broadway, mellan 13th and 14th Streets, 141 Second Avenue, på 9th Street) mitt i shoppingturen hade nog inte suttit fel.


Och vad kan vara mer avkopplande efter en shoppingtur än att lägga sig en stund i det gröna gräset i Central Park?


Det ultimata avslutet på min NY-dag hade varit att se en match med KnicksMadison Square Garden alternativt se Mamma MiaBroadway och efter det en god middag på den cubanska restaurangen Havana Alma de Cuba (94 Christopher Street).


Vad hade ni gjort om ni hade haft ett dygn i New York?

Designpill

Jag har fixat lite med designen igår och idag så det är förmodligen därför det har sett lite konstigt ut om ni har kommit in här under tiden. Vissa grejer är fortfarande lite ojämna men jag fixar det senare!

Island

Har läst lite här och var om Island på sistone och det verkar faktiskt väldigt intressant. Jag menar, ligga i ett varmt bad utomhus och rida på islandshästar är väl aldrig fel?


Bild: www.jeffsweather.com

Bilden är från Blå Lagunen som ligger mellan Keflavik och Reykjavik


Bild: www.horseway.se

Just nu är det dessutom väldigt billigt att åka dit. Det är ju synd att man inte har lite pengar över ;)

Mauritius


Bild: Primetravels.com

Någon som hade tackat nej?

RSS 2.0